Om oss

Om oss.

Prana Jiu Jitsu är inte bara en klubb, det är en livsstil. Vi erbjuder Brasiliansk Jiu Jitsu både med och utan dräkt, och har klasser som passar alla, oavsett nivå.
Vår resa började 2003 när jag, Kenneth Hammarström, med bakgrund som aktiv inom kampsport sedan 1995, startade klubben i en skralt källare på Gästrikegatan. Min erfarenhet inkluderar även några års brottning med flertalet olympier, vilket har berikat mitt idrottsliga kunnande. Dessutom har jag även en idrottslig utbildning från Bosön, men sanningen är att jag har lärt mig mycket mer på egen hand efter det. Det är den passionen och hängivenheten som har varit vår drivkraft sedan dag ett.
Idag har vi vuxit till en imponerande 400 kvadratmeter stor lokal med ett toppmodernt fläktsystem och all utrustning du kan drömma om för att bli en atlet i världsklass eller helt enkelt bara ha kul. Vårt fokus är detsamma som det alltid har varit: att ha roligt och utvecklas som människor.
Vi stolta över att meddela att vi snart når en otrolig milstolpe med över 300 medlemmar i vår fantastiska gemenskap. Men våra mål är långt högre satta än så. Vi siktar på att nå den dubbla mängden och att bygga en helt ny standard för våra unga Jiu Jitsu-utövare. Vår vision är att skapa en framtid där våra medlemmar inte bara är utmärkta atleter, utan även exempel på integritet, respekt och hängivenhet. Tillsammans kommer vi att fortsätta att inspirera och utveckla varandra, och tillsammans kommer vi att nå nya höjder som aldrig tidigare varit möjliga.
Välkommen till Prana Jiu Jitsu, där gränserna för möjligheterna ständigt utmanas!"